Az emberi szervezet képtelen a C-vitamin (Aszkorbinsav) előállítására

Ha idén egy dolgot tartasz be, legyen az életmódváltás!
2017-01-11
Tudtad, hogy a tea tönkreteheti az egész­sé­ge­det?
2017-01-28

Az emberi szervezet képtelen a C-vitamin (Aszkorbinsav) előállítására

Az emberi szervezet képtelen a C-vitamin (Aszkorbinsav) előállítására, így azt táplálékkal kell bevinnünk szervezetünkbe. Amennyiben ez nem történik meg, hiánytünetként vérzékenység, ínysorvadás, izombántalmak, lassú sebgyógyulás, a fertőzésekkel szembeni fogékonyság, és gyulladások kialakulása figyelhető meg, az immunrendszer legyengülése mellett.

C-vitamin szőlő magolaj kivonattal NEM CSAK gyerekeknek!

C-vitamin cseppek, szőlő magolaj kivonattal termékünk 50 ml csepp formájában, 5000 mg C-vitamin-t tartalmaz, a természetben található természetes C-vitaminhoz legközelebb álló izomer vegyületben, L-Aszkorbát formájában. A C-vitamin, mely aktívan részt vesz az oxidációs folyamatok szabályozásában, erősíti a vérerek falát, szilárdítja a kötőszövetet, fokozza a szervezet védekezőképességét, ellenállását a fertőzésekkel, betegségekkel szemben, valamint megelőzésként segíti a csontok erősödését, szilárdságát és a csontképződést. Rendkívül erős antioxidáns, védi a szervezetet a szabadgyökök károsító hatásai ellen, erősíti a szervezet immunrendszerét.

C-vitamin cseppek, szőlő magolaj kivonattal termékünk Szőlő magolaj összetevője rendkívül erős antioxidáns, 18,4-szer erősebb antioxidáns hatással rendelkezik a C-vitaminnál és 50-szer erősebb antioxidáns, mint az E-vitamin. Gazdag bioaktív flavonoidokban, telítetlen zsírsavakban, linolsavban (F-vitamin egyik alkotóeleme) és klorofillban. Jótékonyan hat a látásra, a férfi potenciálra, a női változókor tüneteire, antivirális, antibakteriális hatású, javítja az immunrendszer működését, erősíti az érfalak kötőszöveteit. Kiegyenlíti a koleszterin szintet, azáltal, hogy növeli a „jó” HDL koleszterin mennyiségét és csökkenti a „rossz” LDL koleszterin szintjét, így jótékonyan hat a szív-, és érrendszeri megbetegedések kialakulására. Mindezek mellett aktív szerepet játszik az öregedési folyamatok lassításában.

Kattints a gombra és rendeld meg a C-vitamin cseppet

C-vitamin csepp 30 000 mg, 250 ml csipkebogyó-, ribizli kivonattal csepp a maximális felszívódásért!

Termékünk 250 ml csepp formájában 30 000 mg C-vitamin-t tartalmaz, a természetben található természetes C-vitaminhoz legközelebb álló izomer vegyületben, L-Aszkorbát formájában. A C-vitamin, mely aktívan részt vesz az oxidációs folyamatok szabályozásában, erősíti a vérerek falát, szilárdítja a kötőszövetet, fokozza a szervezet védekezőképességét, ellenállását a fertőzésekkel, betegségekkel szemben, valamint megelőzésként segíti a csontok erősödését, szilárdságát és a csontképződést. Rendkívül erős antioxidáns, védi a szervezetet a szabadgyökök károsító hatásai ellen, erősíti a szervezet immunrendszerét.

Feketeribizli-, és Csipkebogyó kivonat tartalma bioflavonoidjai révén jelentősen segítik a C-vitamin felszívódását, hasznosulását a szervezetben. Emellett számos vitamint, mint A-vitamin, B-komplex vitaminok, E-vitaminokat tartalmaz, számos nyomelem mellett (Vas, Kalcium, Magnézium, Szelén, Mangán, Kálium, Nátrium).

A csepp állagú C-vitamin előnye, hogy könnyen oldható, belekeverhető különböző italokba, gyümölcslevekbe, langyos teába, limonádéba -, ételekbe. A csepp formátumnak köszönhetően eredményesebb, jobb a felszívódása, mint a kapszulás készítményeknek, emellett a ribizli-, és csipkebogyó kivonatok bioflavonoidjai nagy mértékben elősegítik a C-vitamin hasznosulását a szervezetben.

Érdemes megfontolni az alkalmazását, akár kisgyermekeknél, vagy idős korban is!

Kattints a gombra és rendeld meg a C-vitamin cseppet

Comments are closed.